Ajankohtaista

25.-26.9.2019 

Kespron messut 2019. Monditaly on mukana Kespron messuilla Oulussa ja Rovaniemellä syyskuussa. Osastoltamme löydät tuotteitamme, joita maahantuomme niin HoReCa:n kuin vähittäiskaupan tarpeisiin!
OULU keskiviikko 25.9. Ouluhalli, Ylioppilaantie 4 klo 13-18
ROVANIEMI torstai 26.9. Lappi Areena, Hiihtomajantie 4 klo 13-18
Lisää tietoa tästä linkistä

SISUSTUSPROJEKTIMME
Monditaly onnittelee Markku Hautalan luotsaamaa Järvenpään Citymarkettia valinnasta ehdolle maailman parhaaksi ruokakaupaksi. Kyseessä on brittiläisen kaupan alan tutkimusyhtiö IGD:n järjestämä kilpailu. Voittaja selviää Lontoossa marraskuun 7. päivänä. Jutun voit lukea tästä linkistä. 

Monditaly on kiitollinen Järvenpään Citymarketin kauppiaalle Markku Hautalalle mahdollisuudesta olla mukana toteuttamassa Hautalan intohimoista visiota kaupan ainutlaatuisuudesta asiakkaan hyöty etusijalla. Kaupan puolella aloitettiin palvelulinjasta, jossa asiakkaamme halusi tarjota entistäkin parempaa palvelua ympäristössä, joka poikkeaisi tavallisesta. Osio toteutettiin ottamalla mallia Etelä-Euroopan kävelykaduista, joita reunustavat pienet erikoisliikkeet. Palvelulinja koostuu itsepalvelulihaosastosta, kalatiskistä, sushilinjasta ja academystä. Kaupan yhteyteen toteutettiin myös Suomen ensimmäinen grocerant ravintola Gastro Bar Sesonki. Kaupan palvelulinjan ja grocerant ravintolan Gastro Bar Sesongin toimiessa odotetusti, asiakas päätti jatkaa uudistamista seuraavaksi hedelmä- ja vihannesosastolla sekä sushilinjan laajennuksella. Ratkaisu oli luomutuotteita korostava ja torimainen. Myös tuoremehuille luotiin oma juice-maailma. Viimeiseksi keväällä 2019 kaupan yhteyteen tehtiin vielä kahvila-, jäätelö- ja pizzakonsepti, joka yhdistettiin “olkkariin” eli kaupassa olevaan asiakkaiden loungeen.

Monditaly on toteuttanut suunnittelu- ja sisustustyöt yhteistössä tunnetun italialaisen design-yrityksen AFA Arredamentin kanssa ja arkkitehtinä on toiminut nuori ja lahjakas Mirco Benedetti. Lisää Monditalyn Design -palveluista voit lukea täältä.

  
MENNEET TAPAHTUMAT
6-7.3.2019
Fastfood & Café & Ravintola 2019 -messut, osasto 2e37, Helsingin Messukeskus. Osastollamme aitoa italialaista gourmet pizzaa ja monia Etelä-Eurooppalaisiin tuoteuutuuksia, joita maahantuomme ja myymme niin HoReCa:n, kuin vähittäiskaupankin tarpeisiin.

Kuinka, miten ja millaisissa tiloissa ruokailemme tulevaisuudessa? Ruoan ja juoman lisäksi asiakkaamme saavat meiltä kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja ja hyvänä esimerkkinä toimii ravintoloiden, kahviloiden ja muiden julkisten tilojen tilasuunnittelu. Projektit toteutamme yhdessä italialaisen AFA Arredementin kanssa.