Pakasteistamme asiakkaamme löytää mielenkiintoisia uutuuksia. Todellinen hittituote on Monditalyn raakapakaste-pizzapulla, joka on tehty aitoon taikinajuureen, jota on saatavilla 200 g / 220 g / 230 g ja 250 g kokoisina pullina tai asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä kokona. Taikinassa on erinomainen sitko ja se nousee reunoilta hyvin. Asiakkaamme saavat siis autenttisen käsintehdyn pizzataikinan laadun helppona raakapakasteena. Taikina on vaivaton kohottaa (esimerkiksi edellisenä iltana jääkaappiin, huoneenlämpöön aamulla ja taikina on valmis kaulittavaksi alkuillasta) ja se säilyy sulatettuna jopa 36 tuntia.

LEIVONNAISET & JÄÄTELÖ

CUPIELLON aitoon taikinajuureen leivotut cornettot, suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä muut sormisyötävät ovat oiva lisä esimerkiksi kahvilan listoille. Valikoimastamme löytyy myös vegaanisia ja palmuöljyttömiä vaihtoehtoja.

ERIKA EISIN jäätelöt ja sorbetit sopivat täydellisesti kahvila- ja ravintolamaailmaan. Jäätelöitä on lukuisissa eri mauissa, muun muassa vanilja, suklaa, pähkinä, metsämarja ja mango, isoissa 4,75 litran rasioissa. Sorbettien makuvaihtoehdot ovat sitruuna, omena, mango ja passion hedelmä 4,2 litran pakkauksissa.

VIHANNEKSET

Monditalyn kautta ovat saatavilla OROGELIN vihannespakasteet ja kasvisburgerit. Valikoimastamme löytyvät pinaatit, artisokat, edamame-pavut, munakoisot sekä vihannessekoituksia ja myös kasvisburgerit sisältävät laadukkaita vihanneksia. Terveelliset tuotteet ovat saatavilla sekä kuluttajille että HoReCa-asiakkaille.

Cupiello

CUPIELLO haluaa levittää maailmalle italialaisen ja napolilaisen ruokakulttuurin suolaisia ja makeita erikoisuuksia ja valikoimasta löytyvät esimerkiksi perinteiset napolilaiset ricotalla täytetyt leivonnaiset, sfogliatella. […]

Orogel

OROGEL on italialainen yritys, joka valmistaa vuodesta 1976 pakastettuja vihanneksia ja hedelmiä. Vihannekset ovat ekologisesti viljeltyjä ja tuotu suoraan Italiasta Suomeen ilman […]

Erika Eis

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Top