Monditaly Finland on toiminut jo vuodesta 2004 laatuelintarvikkeiden maahantuojana ja tukkukauppana. Palvelemme HoReCa-sektoria, vähittäiskauppaa ja muita tukkukauppoja laajalla valikoimalla italialaisia ja välimerellisiä tuotteita!

Tuoretuotteiden valikoimastamme löytyy juustoja ja leikkeleitä aina perinteisimmistä tuotteista uusiin erikoisuuksiin. Kuivatuotteiden valikoimamme taas sisältää säilykkeitä, erikoisjauhoja, pastoja ja riisejä sekä öljyjä ja balsamicoja. Pakastevalikoimaan kuuluvat jäätelöt, leivonnaiset ja vihannekset sekä erikoisuuksia kuten pakasteburrata. Räätälöimme aina tarpeisiinne sopivat tuote- ja palvelupaketit.

Palvelemme yritystäsi nopeasti, kustannustehokkaasti ja aina mahdollisimman ekologisesti, joko luotettavina suoratoimituksina tai valittujen tuotteiden kohdalla yhteistyökumppaneidemme kautta (Kesko, Kespro, Wihuri, Meira Nova, Heinon tukku).

Juustovalikoimamme kattaa koko Italian ja kehitämme sitä koko ajan uusilla ja trendikkäillä tuotteilla.

LUE LISÄÄ

Valikoimamme kattaa niin perinteiset prosciuttot, salamit ja tuoremakkarat kuin erikoisuudetkin kuten fenkoli- ja villisikasalamit.

LUE LISÄÄ

Laajasta säilykevalikoimastamme asiakkaat löytävät raaka-aineet niin buffet pöytiin kuin à la carte -alku- ja pääruokiin sekä pizzoihin.

LUE LISÄÄ

Jauhovalikoimamma kattaa niin ammattilaiskeittiön kuin kotikokin tarpeet.

LUE LISÄÄ

Pastavalikoimaamme koostuu tuore- ja kuivapastoista useissa eri muodoissa sekä täytetyistä ravioleista ja tortellineista. Risottoriisiä on saatavilla Arborio-, Carnaroli- ja Vialone-laaduissa.

LUE LISÄÄ

Valikoimamme oliiviöljyjä ja balsamicoja palvelee niin suurkeittiö- kuin vähittäiskauppa-asiakkaitakin.

LUE LISÄÄ

Pakastevalikoimamme kattaa niin raakapakaste-pizzapullat kuin leivonnaiset, vihannekset ja jäätelöt.

LUE LISÄÄ
Top