Laajasta säilykevalikoimastamme HoReCa-asiakkaat löytävät raaka-aineet buffet pöytiin, à la carte -alku- ja pääruokiin sekä pizzoihin. Edustamme kahden suuren italialaisen valmistajan VIANDERIN ja GRECIn tuotteita, joiden valikoimat sisältävät yhteensä yli 2 000 eri vaihtoehtoa.

Tuoteformaatteja ovat tölkki, foliopussi, lasipurkki ja dyno. Toimitamme teollisia tuotteita yhä kasvavassa määrin myös vähittäiskaupan tarpeisiin, joko luotettavina suoratoimituksina tai Keskon kautta koko Suomeen jaeltuna. Säilykkeet-tuoteryhmämme käsittää vihannekset (grillatut / öljyssä / omassa liemessä), kalatuotteet, tomaatit, tahnat, oliivit, majoneesit ja erilaiset liemet. Toimitamme asiakkaillemme myös erilaisia kausi- ja erikoistuotteita sekä artesaaniaarteita (tryffelit) esimerkiksi liikelahjatarkoituksiin.

Viander

VIANDER on kansainvälisesti merkittävä HoReCa-alaa palveleva yritys, joka tavoittelee tuotteissaan erinomaisuutta laadun ja innovaation kautta. Tehtaat sijaitsevat Emilia-Romagnassa ja Apuliassa, joissa […]

Top