Design

Monditaly Finland toimii italialaisen sisustus ja suunnittelu yritys AFA Arradementin edustajana Suomessa.

Vuonna 1968 aloittanut AFA Arradementi on vastannut lukuisten julkisten tilojen ja yritysten sisustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Parhaiten AFA tunnetaan monien laadukkaiden ravintoloiden, hotellien ja kauppojen design-työstä mutta mahtuupa AFA:n toteuttamien projektien listalle muun muassa Ferrarin F1-tallin motorhome.

AFA:n ensimmäinen Suomessa toteuttama suunnittelu- ja sisustustyö on, paljon mielenkiintoa herättänyt, Järvenpään Citymarketin yhteydessä sijaitseva Gastro Bar Sesonki. Tämä Matti Jämsénin luotsaama ravintola on Suomen ensimmäinen “grocerant”, eli ruokakaupan yhteydessä sijaitseva ravintola. Sijainti vilkkaan ruokakaupan välittömässä yhteydessä asetti omat haasteensa, “kuinka luoda ravintolaan intiimi miljöö, kun samanaikaisesti lasiseinän toisella puolen tehdään ruokaostoksia”.

 

AFA:n toteutuksissa kaikki lähtee liikkeelle visiosta ja tilasta. Mitä mahdollisuuksia käytettävissä oleva tila antaa toteutukselle? Tarkkojen pohjapiirrosten avulla luodaan realistiset 3D-kuvat, jonka jälkeen lähdetään mallintamaan pintamateriaaleja, valaistusta ja kalusteita oikeille paikoilleen

AFA Arradementin vahvuus on erinomaisen tilasuunnittelun lisäksi oma kalusteiden, sisustuselementtien ja valaisimien suunnittelu sekä valmistus. Jokaiseen kohteeseen voidaan luoda yksilölliset sisustuselementit omassa tuotantolaitoksessa Italiassa. AFA huolehti myös itse kalusteiden kasaamisesta ja asennuksesta.

Jos suunnitelmissasi on uuden ravintolan, baarin tai kaupan avaaminen tai sisustus kaipaa päivitystä ota rohkeasti yhteyttä meihin. Toteutamme työn avaimet käteen periaatteella.

Käy tutustumassa tarkemmin AFA:n toteuttamiin projekteihin heidän sivuillaan