Panimotuotteet

Mielenkiintoisista panimoista edustamme muun muassa Italian ja Euroopan parhaaksi valittua panimoa Birrificio Antonianoa, artesaanioluita valmistavaa Birrificio Indipendente Elavia ja Cidre Nicolia, joka on pieni artesaanisiidereiden valmistaja Ranskan Bretagnesta.
Olutvalikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisia oluita, kuten vaaleita ja tummia lagereita, tummia oluita, IPA-oluita, stouteja ja maustettuja oluita. Tuotteemme sopivat niin HoReCa-alan kuin vähittäiskauppojen sekä Alkon tarpeisiin.
 

Ota yhteyttä
Birrificio Antoniano on Pohjois-Italiassa ohran ja humalan viljelyyn keskittynyt panimo, jonka oluet on palkittu useana vuotena. "Klassikko"-oluet ovat uusia italialaisia versioita kansainvälisestä olutperinteestä. Etiketeissä komeilevat Italian maisemat ja luontokuvat, jotka kuvaavat taiteen, maun ja kulttuurin yhdistymistä.Birrificio indipendente elav on käsiteollinen ja itsenäinen artesaanipanimo Lombardiassa, joka valmistaa suodattamattomia ja luonnollisia oluita. Yritykselle on tärkeää Bergamon luonto on tärkeää ja sen vuoksi heillä onkin hehtaareittain maata, jota viljelevät valmistaakseen oluttaan. Etiketit ovat värikkäitä ja kuvaavat panimomestarin ajatusta oluen olemuksesta.