Väkevät

Väkevien alkoholijuomien valikoimamme on laaja ja kehittyy koko ajan uusien tuotteiden muodossa. Edustuksessamme ovat muun muassa italialaisten Marcatin ja  Negronin sekä ranskalaisen Distillerie des Moisansin tuotteita. Valikoimastamme löytyy italialaisia liköörejä, grappoja ja erikoisuuksia kuten limoncelloa sekä amaroja (katkeroja). Ranskalaisista tuotteista löytyy muun muassa absinttia ja konjakkeja.

Ota yhteyttä

 Marcati on vuonna 1929 perustettu Venetossa sijaitseva tislaamo. Veronan alue ja sen perinteiset liköörinvalmistustavat ovat yritykselle tärkeitä. Nimenomaan nämä perinteet yhdessä uuden teknologian tuomien innovaatioiden kanssa takaavat aina vain laadukkaammat tuotteet. Valikoimastamme löytyvät limoncello, sambuca, grappa ja erikoisuutena tiramisù-likööri.


Negroni antica distilleria on Trevisossa sijaitseja tislaamo, joka on kuuluisa likööreistään ja grappoistaan. Perinteiset valmistustavat ja parhaimmat raaka-aineet takaavat heidän laadukkaat tuotteensa. Valikoimastamme löytyvät grappaa, amaroa (katkero), camomilla-likööri ja Hugo-drinkkiin käytettävä seljanmarja-likööri.Distillerie des Moisans on ranskalainen tislaamo. Valikoimastamme löytyy absinttia, giniä sekä konjakkeja.