Viinit

Monipuolisesta portfoliostamme löytyy viinintuottajia ympäri Eurooppaa. Joukkoon mahtuu niin pieniä perheomisteisia viinitiloja kuin suurempia osuuskuntia. Edustuksessamme ovat muun muassa perheomisteinen talo Champagne Jean Michel Moussyn alueelta. Esimerkkeinä italialaisista taloistamme ovat proseccoista ja bordeaux-blendeistä tunnettu Loredan Gasparini, mielenkiintoisia viinejä Veneton alkuperäislajikkeista valmistava Tenuta Santomé sekä Bruno Vespa Apuliasta.

Punaviinit
Huolella suunnitellusta punaviinivalikoimastamme löytyy tuotteita muun muassa Bodegas Valparaisolta Ribera de Dueron alueelta, Chianti Classicon alueen Famiglia Losilta, Veneton alueen loistavalta Fattorilta ja Abruzzon alueelta tulevalta Velenosilta.

Valkoviinit
Italia on pullollaan monia loistavia merkittävien alueiden valkoviinejä, mutta myös vähemmän tunnettuja helmiä. Miltä kuulostaisi Tenuta SantoméN 54 kuukautta terästankeissa hiivasakan kanssa kypsytetty Tai Bianco tai Loredan Gasparinin hybridirypäle Manzoni Biancosta valmistettu vegaaninen viini?

Kuohuviinit
Valikoimastamme löytyy monia mielenkiintoisia ja laadukkaita kuohuviinejä, kuten Forbesin parhaaksi prosecCoksi valitsema Loredan Gasparinin vegaaninen DOCG Asolo Prosecco, Tenuta Santomén harvinaisemmasta Raboso Piave -lajikkeesta valmistettu punainen kuohuviini Sanrichard, sekä Champagne Jean Michelin luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä valmistettu Cuvée CEP Extra Brut.

Rosé- ja jälkiruokaviinit
Viinivalikoimamme kattaa myös rosé- ja jälkiruokaviinit. Rosé on mainettaan monimuotoisempi nautittava kuin pelkkä kesäviini - tästä hyvä esimerkki on Selva Capuzzan aromikas Chiaretto. Jälkiruokaviinivalikoimaamme kuuluvat muun muassa Famiglia Losin Vin Santo ja Velenosin kirsikalla maustettu Visiciole.

 

Ota yhteyttä