Hero

Meistä

Monditaly maahantuo ja jälleenmyy laadukkaita elintarvikkeita, juomia, alkoholijuomia sekä raaka-aineita Etelä-Euroopan eri maista, ja on omalla asiantuntijuudellaan vaikuttanut Suomen HoReCa:n ja vähittäiskaupan valikoimaan sekä trendeihin jo yli 10 vuoden ajan. Päivittäiskaupan ohella tuotteisiin kuuluvat myös makumaailman palvelulliset konseptit ja design-ratkaisut, joita räätälöidään niin kahviloiden, ravintoloiden kuin ruokakauppojen tarpeisiin. Monditaly on tuonut Suomeen muun muassa pizza gourmet -käsitteen ravintolakonsepteineen.

Asiakkaitamme ovat ravintolat, kahvilat, pizzeriat, hotellit, vähittäiskaupat sekä tukut ja elintarviketeollisuus, jolle toimitamme kattavan tuotevalikoiman suoraan tuotteen valmistajalta. Voimme toimittaa yrityksellenne tuotteita suoraan tehtaalta, tai niin halutessanne, myös palvella teitä tukkuliikkeenä tai logistiikkakumppanina.


Tunnemme aina tarkkaan tuotteiden valmistusprosessit, joten voimme taata niiden turvallisuuden ja puhtauden. Toimintamme keskiössä on rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria, ja tarjota asiakkaillemme elämyksellisiä sekä laadukkaita ruoka- ja palvelukokemuksia siellä, missä ruokaa ja juomaa nautitaan. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme pitkäaikainen, luotettava ja paras mahdollinen yhteistyökumppani. Toimitamme asiakkaillemme tällä hetkellä yli 1 500 erilaista tuotetta, ja kokonaisuudessaan tarkkaan valikoitu tarjontamme kattaa yli 4 000 tuotenimikettä. Näin laajasta valikoimasta on helppo löytää jokaiselle asiakkaallemme sopiva laatu- ja hintaluokka.


Omat automme palvelevat asiakkaitamme täsmällisesti maanantaista perjantaihin. Pääkaupunkiseudulla sekä Etelä- ja Keski-Suomessa ajamme toimituksen heti seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Muualle Suomeen toimitamme tuotteet 2-3 arkipäivässä.


Vantaan Koivuhaan terminaalistamme toimitamme suurimman osan tuotteistamme, esimerkiksi:
- Tuoretuotteita: pastoja, salameja ja juustoja (mm. fior di latte -mozzarellaa ja erikoisjuustoja)
- Kuivatuotteita: kuivapastaa, riisiä, erikoisjauhoja, grissinejä (leipätikkuja)
- Säilykkeitä: vihanneksia, tonnikalaa, oliiveja (mm. Riviera ja Taggiasca)
- Öljyjä, etikoita ja balsamicoa
- Alkoholittomia ja alkoholipitoisia juomia


Kannattaa kysyä myös erikoistuotteita, joita etsimme tarvittaessa yksinoikeudella vain teidän yrityksenne käyttöön! Tarjoamme private label -tuotteita myös pienissä erissä.


Jätä yhteystietosi