Yhteystiedot

Työpaikat

Jos olet aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen, tule mukaan rakentamaan kanssamme kasvua!

Tällä hetkellä haemme avainasiakaspäällikköä, jonka työnkuvaan kuuluu mm. uusien asiakkuuksien hankkiminen sekä avainasiakkuuksien hoito ja myynnin kasvattaminen. Edellytämme aiempaa työkokemusta B2B-myynnistä ja elintarvikealasta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. 

Toimintatapasi on käytännönläheinen, palveluhenkinen ja tuloshakuinen, mutta pystyt näkemään myös kokonaiskuvan. Toimit itsenäisesti, mutta ymmärrät yhteistyön ja kommunikaation merkityksen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on ajoittain nopeatempoista, mutta et stressaannu, vaan toimit tehokkaasti myös ripeää toimintaa vaativissa tilanteissa ja pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja sen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi, etenkin ruotsi ja italia.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa ja mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi laajasti. Pääset osaksi pientä, hyvän tiimihengen omaavaa ja energistä tiimiämme kasvavassa yrityksessä. Myyntityössä et pelkästään istu toimistolla, vaan käyt tapaamassa asiakkaita ja osallistut toisinaan messuille ja muihin tapahtumiin. Toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoivomus sähköpostitse osoitteeseen rekry@monditaly.com.  Mahdolliset lisätiedustelut: 010 4399341 Gianpaolo Rinetti.