Juustot

HoReCa- ja vähittäiskauppa-asiakkaillemme tarjoamme laajan valikoiman italialaisia perinteisiä juustoja, kuten mozzarellaa, parmesaania, pecorinoa, gorgonzolaa, taleggioa ja provolonea eri muodoissaan - varastostamme löytyy lähes 100 erityyppistä juustoa. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat stracciatellan (burrantan ydin) ja juopuneiden juustojen kaltaisia erikoisuuksia. Toimitamme juustoja sekä isoina kiekkoina leikattaviksi että suoraan sopivan kokoisina kuluttajapakkauksina. Ruokakeskon kautta toimitamme monia eri juustoja, muun muassa suosittuja ricotta- ja mascarpone-tuorejuustoja.

Juustovalikoimamme kattaa koko Italian ja kehitämme sitä koko ajan uusilla ja trendikkäillä tuotteilla laadusta tinkimättä.  Toimme ensimmäisenä Suomeen burrataa ja uutuutena nyt myös pakasteversiota hittituotteesta. Tuore burrata on aina vähintään 10 päivää vanha tuote Suomeen saapuessaan, mutta pakastettu burrata on sulatessaan yhtä hyvää kuin tuore! Edustamme niin isompia yrityksiä, kuten Biraghia ja Auricchiota, kuin pienempiäkin, kuten Caseificio dell’Alta Langaa. Pizzerioille tarjoamme yli 10 erityyppistä mozzarellaa eli jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva vaihtoehto. Laajan toimittajaverkoston ansiosta löydämme aina toiveitanne vastaavat tuotteet!

 

 ota yhteyttä 
Auricchio on vuonna 1877 perustettu lampaanmaitojuustojen ja erityisesti Provolonen tuottamiseen erikoistunut yritys. Provolone valmistetaan ikivanhan reseptin mukaisesti lehmänmaidosta, joka on peräisin Auricchion Cremonassa sijaitsevan tehtaan läheiseltä maatilalta. Perinteet ja käsiteollisuus ovat Auricchion kulmakiviä, jotka takaavat tuotteiden laadun.
 


Biraghi on vuonna 1934 perustettu kansainvälisesti tunnettu yritys ja Italian suurin kovien juustojen tuottaja. Kaikki tuotantovaiheet, aina maidon keräyksestä valmiin juuston pakkaamiseen, tapahtuvat modernissa tehtaassa Cuneossa, Piemontessa. Laadukkaat maitotuotteet valmistetaan vain italialaisesta maidosta ja ilman lisättyjä säilöntäaineita!
 


Caseificio dell'alta Langa on piemontelainen erikoisjuustojen pientuottaja, joka käyttää lehmän, lampaan sekä vuohen maitoa tuotteissaan. Erikoisuutena pehmeä lyhyen kypsytyksen kolmen maidon juusto. Valmistaa paikallisia perinteisiä juustoja uusilla menetelmillä kunnioittaen niiden luonnollisuutta. Ei lisättyjä säilöntä- tai väriaineita!