Leikkeleet

Monditalyn lihatuotteet kattavat perinteiset prosciuttot, salamit (myös erikoisuudet kuten fenkoli- ja villisikasalamit), tuoremakkarat (“salsiccia”), speckit (kuivattu ja savustettu kinkku) sekä bresaolat, jotka ovat ilmakuivattua, suolattua häränlihaa, joita myydään joko valmiina ohuina siivuina, helposti leikattavina paloina tai kokonaisena. Valikoimastamme löydät erikoisuuksia ympäri Italiaa, esimerkiksi Toscanasta ja Calabriasta. Toimme ensimmäisinä Suomeen tulista calabrialaista ‘nduja-makkaralevitettä, joka on nykyään suosittu valinta pizzan päällä!

Yhdistelemällä leikkele-, juusto- ja vihannesvalikoimamme tuotteita saat aidon italialaisen antipaston vaivattomasti, joko kotona tai ravintolassa tarjottavaksi. Ideoimme mielellämme kanssanne myös uusia buffet- ja à la carte -yhdistelmiä. Tuotteita löytyy niin suurtalous- kuin kuluttajapakkauksissa.

 

Ota yhteytTÄ
 


 


Ibis on pohjoisitalialainen yritys, jolla on kolme maan moderneinta ja tehokkainta tehdasta, joista viedään tuotteita yli 50 eri maahan. Tehtaat on sijoitettu tarkasti, jotta nimenomaan sen alueen perinteisten tuotteiden valmistamisessa tulevat esiin aidot maut ja paikallisuus. Tuotteita löytyy kokonaisina ja valmiiksi siivutettuina, jotka sopivat niin HoReCa-asiakkaille kuin vähittäiskaupoille!Norcineria Toscanan erikoisuuksia ovat sian ja riistaeläinten lihasta valmistetut kinkut ja makkarat. Heidän tavoitteenaan on levittää ja lisätä toscanalaisten ainutlaatuisten tuotteiden arvostusta. Erikoistuotteet kuten fenkoli- ja villisikasalamit  edustavat Toscanan hienostuneita makuelämyksiä. Kaikki tuotteet ovat maidottomia ja gluteenittomia.Rocca Sila on erikoistunut Calabrian tyypillisiin makkaroihin, joihin he käyttävät vain Calabrialaista peperoncino-chiliä. Alueen perinteiseen ruokakulttuuriin kuuluu peperoncino, joka tuo makkaroihin tulisuutta ja toimii samalla säilöntäaineena. Heidän valikoimaan kuuluu tietysti sianlihasta valmistettu makkaralevite 'nduja.