projekteja


Gastro bar sesonki
Suomen ensimmäinen grocerant, eli ravintolan ja ruokakaupan yhdistelmä. Ravintolalla ei ole omaa varastoa, vaan kaikki raaka-aineet tulevat supermarketin puolelta. Haasteena projektissa oli luoda kapeasta ja pitkästä käytävästä viihtyisä sekä toimiva tila ravintolalle. Asiakkaalla oli hyviä ideoita, jotka ovat aina tärkeä osa suunnitteluprosessia. Tästä esimerkkinä oli isojen ja valoa tuovien ikkunoiden rakentaminen ja ulkonäön tyylittely väreillä ja mittatilaustyönä valmistetuilla valaisimilla. Lopputuloksena Järvenpään Gastro Bar Sesonki sai pohjoismaisesta tyylistä poikkeavan ja raikkaan ilmeen.

     
  
  

Järvenpään K-citymarket
Kaupan puolella aloitettiin palvelulinjasta, jossa asiakkaamme halusi tarjota entistäkin parempaa palvelua ympäristössä, joka poikkeaisi tavallisesta. Osio toteutettiin ottamalla mallia Etelä-Euroopan kävelykaduista, joita reunustavat pienet erikoisliikkeet. Palvelulinja koostuu itsepalvelulihaosastosta, kalatiskistä, sushilinjasta ja academystä. Ravintolan ja palvelulinjan toimiessa odotetusti, asiakas päätti jatkaa uudistamista seuraavaksi hedelmä- ja vihannesosastolla sekä sushilinjan laajennuksella. Ratkaisu oli luomutuotteita korostava ja torimainen. Myös tuoremehuille luotiin oma juice-maailma. Viimeiseksi keväällä 2019 kaupan yhteyteen tehtiin vielä kahvila-, jäätelö- ja pizzakonsepti, joka yhdistettiin “olkkariin” eli kaupassa olevaan asiakkaiden loungeen.

Prosessin mukaisesti kaikki osat valmistettiin mittatilaustyönä Italiassa. Suomessa ne kasasi Afa Arredamentin ammattitaitoinen henkilökunta, joka kasaa ja purkaa osat kertaalleen jo Italiassa, ennen niiden tuomista Suomeen. Näin  he voivat taata kaiken toimivuuden. Järvenpään kohdalla työ onnistui ajoissa ja suunnitelmien mukaisesti – kiitos asiakkaan, Monditalyn ja Afa Arredamentin toimivan yhteistyön!