Toteuttaminen

Afa Arredamenti on tilasuunnittelun edelläkävijä, jolla on yli 50 vuoden kokemus. Vuonna 1968 aloittanut AFA Arradementi on vastannut lukuisten julkisten tilojen ja yritysten sisustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Parhaiten AFA tunnetaan monien laadukkaiden ravintoloiden, hotellien ja kauppojen design-työstä ja projektien listalle mahtuu myös muun muassa Ferrarin F1-tallin motorhome.

Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa Italiassa mittatilauksena käsintehtyjä huonekaluja, verhoiluja, valaisimia, parkettilautoja sekä erilaisia sisustukseen liittyviä lisävarusteita. Afa Arredamenti on mukana kaikissa tuotannon vaiheissa, aina sopivien materiaalien valinnasta koko suunnitelman toteuttamiseen saakka. Luomme asiakkaan toiveet täyttäviä ja yksilöllisiä tiloja.

Afa Arredamentin henkilöstön tarkka ammattitaito sekä moderni koneisto takaavat valmistettujen tuotteiden laadun ja kestävyyden. Jokainen suunnitteluprojekti sisältää toteutuksen jälkeisen seurannan, jolla varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys. Yrityksen aktiiviseen asiakaspalveluun kuuluvat myös kalusteiden tarpeelliset huoltotoimenpiteet.

HANKKEEN TOTEUTUKSISSA ON KOLME VAIHETTA:

1. Tila ja mittasuhteet
Jokaisen työn perustana on pohjapiirros: kaksiulotteinen piirrustus, joka kuvaa ja osoittaa toimitilan jokaisen huoneen niiden todellisissa mittasuhteissa.

2. Ulkomuoto ja materiaalit: realistinen mallinnus
Tilan osien määrittelyn ja optimoinnin jälkeen mallinnetaan tulevasta visuaalisesta lopputuloksesta simulaatio. 3D-suunnitelma havainnollistaa yksityiskohtien ja tehtyjen ratkaisujen esteettiset vaikutukset, niin materiaalien, viimeistelyn kuin väriyhdistelmien kautta.

3. Viimeiset silaukset: täydellisyyttä etsimässä
Lopputulos on yleensä alkuperäisen suunnitelman mukainen. Suunnitelmaa voidaan kuitenkin hienosäätää ennen tuotantoa. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi jonkin värin tai yksityiskohdan lisääminen. Toisin sanoen, muutokset ovat yleensä pieniä, jolloin lopputulos noudattaa edelleen hyvin pitkälle alkuperäistä suunnitelmaa.